Termeni și Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.maxmarket.ro.

Site-ul www.maxmarket.ro este operat de societatea SC MAX MARKET COMERȚ SRL, cu sediul in Baia Mare str. Bucovinei, nr. 6, judetul Maramureș, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/2317/2022. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.maxmarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.maxmarket.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul www.maxmarket.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.maxvonbier.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.maxmarket.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.maxmarket.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.maxmarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.maxmarket.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@maxmarket.ro.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

www.maxmarket.ro secțiunea BERE nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in site-ul www.maxmarket.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile 

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de declaratii de conformitate/garantie ale producatorilor. www.maxvonbier.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

www.maxmarket.ro respecta garantia legala de conformitate si garantia comerciala. Aceste garantii oferite de www.maxmarket.ro nu pot depasi garantiile derivate din declaratii de conformitate/garantie oferite de producatorii insasi. In cazul unor neconformitati fara echivoc la livrare si care pot fi constatate fara a afecta continutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: eticheta, timbre fiscale, ambalaj, s.a.) www.maxmarket.ro isi asuma obligatia de a inlocui produsul / produsele astfel constatate.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.maxmarket.ro

Politica de preturi

SC MAX MARKET COMERȚ SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.maxmarket.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal disponibila in contul online sau transmisa pe mail, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare. SC MAX MARKET COMERȚ SRL este o societate platitoare de TVA.

SC MAX MARKET COMERȚ SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 5 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului. In cazul spargerii/deteriorarii produsului in timpul transportului, SC MAX MARKET COMERȚ SRL isi ia angajamentul sa inlocuiasca produsul pe prorpria raspundere (va acoperi transportul returului si inlocuirea produsului) sau va restitui clientilor banii aferenti produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuia sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site-ul www.maxvonbier.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

 • in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata prin serviciul NETOPIA MobilPay, companie prin intermediul careia se realizeaza plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului cu numele maxvonbier.ro sau Diapat Consulting SRL.

Garantarea serviciului de plata online cu cardul

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorilor NETOPIA. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că NETOPIA MobilPay  nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

NETOPIA MobilPay folosesc tehnologia 3D Secure, promovate de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet.

Modalitati de transport

www.maxvonbier.ro se obliga sa expedieze bunurile catre cumparator in sistem de curierat door-to-door sau pick-up. In momentul predarii bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Având în vedere fragilitatea produselor și pentru transportul în siguranță a acestora prin firmele de curierat in secțiunea BERE si RĂCORITOARE comenzile se vor face OBLIGATORIU la seturi (navete) întregi. La bere multiplu de 20 de bucăți iar la răcoritoare multiplu de 6, 12 si 20 de bucăți.

În cazul în care totuși se plasează o comandă care nu respectă regulile de mai sus, aceasta va fi anulată iar suma de bani va fi returnată clientului pe card în aceeași zi în care acesta a plasat comanda.

Returul/preluarea ambalajelor este posibila doar in Cluj Napoca, prin urmare solicităm clienților sa nu bifeze căsuța ”RETURNEZ STICLE” dacă aceștia fac comanda din altă localitate decât Cluj Napoca. În cazul în care totuși se completează căsuța ”RETURNEZ STICLE” iar clientul solicită livrare în altă localitate decât Cluj Napoca comanda va fi anulată iar suma de bani va fi returnată clientului pe card în aceeași zi în care acesta a plasat comanda.

www.maxmarket.ro va efectua livrari a bunurilor pe teritoriul Romaniei.

www.maxmarket.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 1. Livrare standard de luni pana vineri, in 1-5 zile prin curierat Sameday si FanCourier:
 • Intre 1 si 20 Kg/colet – la comenzi mai mari de 150 lei – LIVRARE GRATUITA
 • Intre 1 si 20 Kg/colet – la comenzi mai mici de 150 lei – 20 lei;
 • Colete mai grele de 20kg – costul va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
 1. Livrare rapida, de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 21:00
 • Cluj Napoca – GRATUIT (comenzi mai mari de 150 lei/comanda)
 • Florești (jud. Cluj) – GRATUIT (comenzi mai mari de 150 lei/comanda)
 • Baciu (jud. Cluj) – GRATUIT (comenzi mai mari de 150 lei/comanda)
 • Apahida (jud. Cluj) – GRATUIT (comenzi mai mari de 150 lei/comanda)
 • Feleacu (jud. Cluj) – GRATUIT (comenzi mai mari de 150 lei/comanda)
 1. Ridicare din magazin, zilnic, in programul de funcționare de luni pana vineri intre orele 07:00 – 21:00 si in weekend intre orele 10:00 – 20:00, duminica inchis la punctul nostru de lucru din Cluj Napoca, str. Eremia Grigorescu, nr. 138, judetul Cluj.

Retur

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.maxmarket.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.maxmarket.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Date contact

SC  MAX MARKET COMERȚ SRL

Strada Eremia Grigorescu, nr. 138, Cluj Napoca judetul Cluj.

Telefon: 0750453500 (disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 21:00)

Email: office@maxmarket.ro

Numar Registrul Comertului: J24/2317/2022

CUI (cod fiscal): RO47222941

Confidentialitate

Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.maxvonbier.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul www.maxvonbier.ro este operat de societatea SC MAX MARKET COMERȚ SRL, cu sediul in Baia Mare, str. Bucovinei, nr. 6, judetul Maramureș, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/2317/2022.

www.maxmarket.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.maxvonbier.ro in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele?

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.maxmarket.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele?

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre www.maxmarket.ro prin email la adresa office@maxmarket.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.?

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa office@maxmarket.ro .

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@maxmarket.ro

Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.