ÎNTREBARI FRECVENTE

1. Care este programul tău de livrări în Cluj?

Livrare în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii, în Cluj Napoca şi zona metropolitana sau poți sa alegi ridicarea personala din magazinul nostru fizic de pe Eremia Grigorescu 138 care este deschis zilnic până la ora 21:00.

2. Am ambalaje goale de la tine. Ce fac cu ele? Sunt returnabile?

Toate ambalajele sunt returnabile. Ambalajele pot fi preluate direct in momentul in care se face livrarea sau pot fi duse in magazinul de pe Eremia Grigorescu 138 din Cluj Napoca, cu mențiunea că ambalajele provin dintr-o comanda online. In momentul în care plasezi o comandă, la finalizare ai posibilitatea de a introduce în câmpul ”Câte sticle returnezi?” numărul de ambalaje pe care dorești să îl returnezi și butonul ”RETURNEZ STICLE”. Valoarea coșului de cumpărături va fi actualizat după apăsarea butonului ”RETURNEZ STICLE”, astfel se va aplica reducerea aferentă numărului de ambalaje returnate. Pot fi returnate doar ambalajele achiziționate de la noi. Returul de ambalaje este limitat la numărul de sticle de bere din comanda. De exemplu dacă cumperi 20 de beri, poți returna 20 de sticle. În cazul în care dorești retur de ambalaje mai ridicat decât comanda plasată te rog sa mă contactezi direct la 0750453500.

Returul/preluarea ambalajelor este posibila doar in Cluj Napoca, prin urmare solicităm clienților sa nu bifeze căsuța ”RETURNEZ STICLE” dacă aceștia fac comanda din altă localitate decât Cluj Napoca. În cazul în care totuși se completează căsuța ”RETURNEZ STICLE” iar clientul solicită livrare în altă localitate decât Cluj Napoca comanda va fi anulată iar suma de bani va fi returnată clientului pe card în aceeași zi în care acesta a plasat comanda. De asemenea returul de sticle este posibil doar daca comanda conține produse cu ambalaj returnabil, spre exemplu daca se comanda 2 pachete de jeleuri Haribo nu vei putea returna sticle, dar daca se comanda 2 pachete de Haribo si 4 beri, vei putea returna 4 sticle.

3. Livrare?

Livrarea în Cluj Napoca și zona metropolitană Cluj este gratuită pentru comenzi de minimum 150 de lei. În cazul în care comanda este mai mică de 150 de lei se aplică un cost de livrare de 25 lei, cost care va fi încasat cash în momentul livrării. Costul livrării va fi comunicat ulterior plasării comenzii. 

4. Sunt sigure plățile cu cardul?

Absolut sigure. Am implementat cel mai mare procesator de plăți online din România (NETOPIA MobilPay)  Astfel garantez pentru toate plățile efectuate pe www.maxmarket.ro

CONTACTATI-NE PENTRU ORICE INTREBARI